Παναγόπουλος «Σκεφτόμαστε ήδη την πρεμιέρα»

| 19.09.2015

Μετά το τελικό σφύριγμα της φιλικής αναμέτρησης του ΑΟΤ με την Φαρκαδόνα, ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων», παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παναγόπουλος σχολίασε πως το μυαλό τους είναι ήδη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Κισσαμικό. «Η δουλειά απαιτείται από την πρώτη μέρα που ξεκινάς κάτι, ήδη κάναμε μια προπόνηση χθες. Σήμερα για εμάς ήταν μια πολύ καλή προπόνηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Το μυαλό μας είναι ήδη στην Κυριακή στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χρειάζεται δουλειά , υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, θα μπούμε σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον κόσμο και την Διοίκηση .

Από τη μια μέρα στην άλλη δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα , θα δουλέψω πάνω στην δική μου φιλοσοφία, ήδη σήμερα δοκίμασα το 4-3-3 που εμένα μου αρέσει αλλά από κει και πέρα τα πάντα είναι στο χορτάρι.

Μια αποτυχία σε ψυχολογικό επίπεδο επηρεάζει σε όποια διοργάνωση και να είναι αυτή. Σίγουρα επηρέασε τα παιδιά αλλά ξαναλέω εμείς τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι’ αυτή την ομάδα. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλεύουμε και κάθε Κυριακή θα προσπαθούμε να βγάζουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής.

Στην κατηγορία υπάρχουν -ειδικά φέτος- ιστορικές ομάδες όπως είναι και τα Τρίκαλα. Είναι διαφορετικά να ξεκινάς κάτι και να το χτίζεις και διαφορετικά να παραλαμβάνεις κάτι και να προσπαθείς να το βελτιώσεις. Εγώ μιλάω για βελτίωση. Δεν λέω αν έχει γίνει καλή δουλειά από τους συναδέλφους . Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανένα συνάδελφο».