Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και του Παντελή Ριζογιάννη

| 11.10.2015

Ο τεχνικός του ΑΟΤ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η συγκεκριμένη νίκη τους δίνει ενέργεια για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ ο Παντελής Ριζογιάννης ανέφερε πως την σημερινή νίκη την αφιερώνουν στον προπονητή τους.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Κωνσταντίνος Παναγόπουλος: «Νομίζω ότι από την στιγμή που ο συνάδελφος έκανε λόγο για μια δίκαιη νίκη δεν έχω να πω πάρα πολλά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Κάναμε ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτερα διαβασμένοι . Από κει και πέρα δώσαμε αξία στη νίκη του Ευόσμου. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δύσκολη στη διαχείριση γιατί έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πάρα πολλά ακόμη. Αυτή η νίκη μας δίνει περισσότερη ενέργεια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό είναι σημαντικό. Τίποτα δεν τελειώνει με μια νίκη ή με δύο και τίποτα δεν καταστρέφεται με μια ήττα. Όσοι ήταν στο γήπεδο απόλαυσαν μια ομάδα που κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο. Βοήθησε και ο καλός καιρός, βοηθάμε και εμείς.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω καμία πρόβλεψη. Υπάρχουν αξιόλογες και ιστορικές ομάδες. Κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Κάθε φορά ένα σκαλάκι παραπάνω. Κάθε Κυριακή θα καταθέτουμε αυτό που μπορούμε. Όσο είμαστε ψηλά είναι καλό για εμάς και κακό για τους από κάτω».

 

Παντελής Ριζογιάννης: «Κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κάναμε ένα μεγάλο διπλό στον Αστέρα και όλη την εβδομάδα διαβάσαμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας. Όλα αυτά που έχουμε δείξει είναι θέμα δουλειάς. Ο κ. Παναγόπουλος περνάει σιγά σιγά κάποια πράγματα και έχουμε να βγάλουμε πιο πολλά».