Χρήστος Γιαλιάς: «Έχω πίστη στην άνοδο» – VIDEO

| 14.02.2016

Θέση για όλα όσα απασχολούν την ομάδα και τον κόσμο του ΑΟΤ πήρε ο Χρήστος Γιαλιάς. Ο μεγαλομέτοχος μίλησε την γλώσσα της αλήθειας και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να παλεύει καθαρά και τίμια κόντρα στα θηρία για την άνοδο.

«Έχετε δίκιο. Κι εγώ άνθρωπος είμαι, σφάλματα κάνω. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Εμείς θα ανέβουμε. Μάλλον και εμείς.  Γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα και τους πιο καλούς παίκτες πιστεύω. Είναι η μοναδική ομάδα στην Football League που είναι πληρωμένη. Λειτουργούν όλα επαγγελματικά. Εγώ είμαι μόνος μου. Πότε δεν παίζω στοίχημα, ποτέ δεν στήνω αγώνες. Θα κερδίσουμε μόνο με την αξία μας. Είμαι ρομαντικός. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν τσαγανό και 10 κιλά α……, γιατί να γίνω και καρδιακός; Έχω ζάχαρο! Πήγα στα αποδυτήρια, ήρεμος χωρίς νεύρα. Στη ζωή δεν είναι μόνο τα λεφτά είναι και η αξιοπρέπεια κι εγώ ήρθα σε αυτό το…μαγαζί γιατί είμαι αξιοπρεπής. Δεν είναι του στυλ μου να πληρώνω για να κερδίζω. Εμένα μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Δεν τελείωσε κάτι. Μου υποσχέθηκαν οι παίκτες μου πως θα πέσει αίμα. Θέλω να κάνουμε χαβαλέ. Εγώ για δύο μέρες δεν θα κοιμηθώ, ούτε θα φάω. Ούτε αύριο. Αυτόν έχετε πρόεδρο. Θα το παλέψω μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Έχετε το λόγο μου», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας μας, Γιώργο Μαραντά. «Ο Μαραντάς είναι τίμιος για αυτό ήρθε στα Τρίκαλα.Όλοι οι παίκτες που έχω δεν παίζουν στοίχημα, δεν παίζουν εμάς τουλάχιστον. Άνθρωπος είμαι σφάλματα κάνω. Πληρώνω τα σφάλματα μου. Δεν έχω παράπονο από τον κόσμο. Ο περισσότερος κόσμος που έχω παίξει ήταν 500 άτομα στην Ελευσίνα».

Ο κύριος Γιαλιάς μίλησε και για τις εισπράξεις των εισιτηρίων ενώ τόνισε πως δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα. «Νομίζετε πως κερδίζω τίποτα από τα εισιτήρια; Το 68% πάνε σε ταμεία. Οι οπαδοί με στηρίζουν. Δεν θέλω να βάλω το κεφάλι κάτω. Παλεύουμε με τα θηρία. Δε θα φύγω από την ομάδα. Αν δεν βγούμε φέτος, θα βγούμε του χρόνου».