Δηλώσεις Σταύρου Ψιμουλάκη

| 06.03.2016

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Σταύρος Ψιμουλάκης τόνισε ότι είναι πλέον δύσκολη η άνοδος αλλά επισήμανε ότι κανείς δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα και θα διεκδικήσει η ομάδα μέχρι το τέλος τις ελπίδες που της αναλογούν.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, παίζαμε με μία ομάδα που ξέραμε τι στόχους έχει. Εμείς παίζαμε υπό πίεση γιατί η ομάδα έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών και το λάθος που κάναμε εμείς το πληρώσαμε. Φυσικά θα είχε άλλο χαρακτήρα και άλλο αποτέλεσμα αν στις δύο φάσεις του Δουκάκη είχαμε βγει μπροστά στο σκορ θα είχε αλλάξει η ροή του αγώνα και νομίζω και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 80′ και όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο ο Κουσκουνάς έχασε άλλο ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ. Όσο και αν πιέσαμε δεν είχαμε την τύχη και την δυνατότητα να πάρουμε τουλάχιστον τον έναν πόντο.

Η ομάδα έκανε την προσπάθεια της, επί των ημερών μου προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα σε όλο το κομμάτι που λέγεται τεχνική, ψυχολογία, πειθαρχία αλλά σε χρόνο ντε τε δεν μπορούν να γίνουν όλα. Είναι λίγος ο χρόνος. Η ομάδα απομακρύνεται από τους στόχους της αλλά πρέπει να αποκτήσει υγεία σε όλους τους τομείς γιατί έχουμε τον άνθρωπο που έχει φιλοδοξίες, έχει ματώσει, έχει πληρώσει, συνεχίζει να πληρώνει αλλά ο στόχος απ’ αυτό το αποτέλεσμα έχει απομακρυνθεί. Δεν θα σταθούμε στις πολλές απουσίες που είχαμε, γιατί όλα τα παιδιά αποτελούν επιλογές της διοίκησης και είναι μεγάλο το ρόστερ. Θα συνεχίσουμε πειθαρχημένα και θα συνεχίσουμε, η διοίκηση θα αποφασίσει. Δεν πετάμε λευκή πετσέτα αλλά ο στόχος έχει απομακρυνθεί. Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος, εγώ προσωπικά δεν πετάω πετσέτα όσο και αν έχει μεγαλώσει η ψαλίδα»