Δηλώσεις Ψιμουλάκη-Ριζογιάννη

| 17.04.2016

Στο ρίσκο που πήρε προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει το τρίποντο στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης. «Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για να διασπάσεις τις  οργανωμένες άμυνες χρειάζεται να έχεις ποιότητα, καθαρό μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι σου. Αυτά τα είχαμε σήμερα, δεν ευτυχήσαμε όμως να βάλουμε γρήγορα γκολ και μετά από δέκα τελικές προσπάθειες τα καταφέραμε. Ήρθε ένας αντίπαλος που ξέραμε ότι θα μας βάλει δύσκολα. Εμείς είχαμε την ηρεμία, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες με τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά εμείς δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Αναγκάστηκα πάλι να ρισκάρω γιατί θέλαμε να πάρουμε την νίκη που θα μας κρατήσει στην τροχιά των στόχων μας.

θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που όταν άρχιζε και δυσκόλευε το παιχνίδι στήριζε την ομάδα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο που έχει την υπομονή και την  θέληση να μας δώσει όσες βοήθειες χρειαζόμαστε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια. Σήμερα κάναμε ένα βήμα, κυνηγάμε την τρίτη θέση γιατί αυτή η ομάδα κάτι μπορεί να κερδίσει από εκεί».

Από την πλευρά του ο Παντελής Ριζογιάννης  αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου  για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και σήμερα. Πιέσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, ρισκάραμε όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και ευτυχίσαμε να βάλουμε ένα γκολ, θεωρώ πως μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Η προσπάθεια και η παρουσία μας ήταν καλή».