Δηλώσεις Ψιμουλάκη-Κοντοδήμου

| 22.02.2016

Στους μυϊκούς τραυματισμούς αλλά και στην απουσία του Ναβάρο στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο Σταύρος Ψιμουλάκης.

«Μετά το 75′ και με τις συνθήκες που υπήρχαν (τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ υπέστησαν θλάση) είναι αξιοσημείωτο πώς πήραμε τον πόντο. Το αποτέλεσμα μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα. Όσο πιο γρήγορα επιστρέψουν οι τραυματίες μας, τόσο καλύτερα. Το δικό μου πνεύμα είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να εκπληρώσουμε την επιθυμία του προέδρου. Ξέραμε ότι θέλαμε θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας για να καλύψουμε το έδαφος. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Κάναμε μία νέα αρχή μήπως και μείνουμε στο κυνήγι της ανόδου.

Βγάλαμε μυϊκούς τραυματισμούς και αυτό κάτι λέει. Παίξαμε με… οκτώ ως το τέλος, αλλά κυνηγούσαμε το γκολ. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, γιατί ο κόσμος και ο πρόεδρος είναι πικραμένοι. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, γιατί βοήθησε να γίνει ένα πολύ καλό ματς. Έχουμε βαρεθεί αυτό το πράγμα με το ταμπούρι.

Για τον αποκλεισμό του Ναβάρο από την αποστολή: «Το ρόστερ είναι υπερφορτωμένο. Εγώ δεν μένω σε κανένα όνομα και σε κανένα βαρύ συμβόλαιο. Χρειαζόμαστε παλικάρια και χαρακτήρες μέσα στο γήπεδο. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει, ήταν κουρασμένος και του έδωσε χρόνο. Έχουμε εκτός τους Ναβάρο, Αρσενίεβιτς, Γκμπαλέ. Θα δούμε…».

Στον ΟΤΕ TV o προπονητής της ομάδας μας δήλωσε επίσης:«Ψυχολογικά θα μας βοηθήσει το αποτέλεσμα. Ήταν ένα από τα καλύτερα μας του φετινού πρωταθλήματος απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Και οι δύο μπορούσαν να νικήσουν. Έπρεπε να διαχειριστούμε και τα τελευταία λεπτά, οπότε τρεις παίκτες μας έπαθαν θλάσεις και οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί. Από πλευράς τακτικής και ψυχολογίας έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Είχαμε απουσίες, αλλά αυτή η ομάδα δεν είχε μάθει να πιέζει.

Οι τρεις θλάσεις κάτι δείχνουν. Εγώ θέλω την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε, αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Το ρόστερ είναι υπεράριθμο και πρέπει να διαχειριστούμε υψηλά συμβόλαια που δεν χωρούν στην αποστολή. Ευχαριστώ τον κόσμο. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα για να μείνουμε ζωντανοί μέχρι το τέλος».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοντοδήμος σχολίασε: «Δεν είχαμε καλά πατήματα τα 15-20 πρώτα λεπτά, μετά ελέγχαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό αλλά για εμάς δεν είναι αρκετός. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πως όταν χάνουμε βαθμούς, υπεύθυνοι είμαστε εμείς, δεν φταίει κανένας προπονητής και κανένας πρόεδρος, η φανέλα είναι βαριά. Από κει και πέρα αν θέλουμε να προλάβουμε κάτι πρέπει να κάνουμε ένα σερί από θετικά αποτελέσματα».