ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δηλώσεις Ψιμουλάκη-Σερτζίνιο

| 28.03.2016

Στις αναγκαστικές αλλαγές αλλά και στα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο τεχνικός των Τρικάλων ανέφερε επίσης ότι την νίκη την αφιερώνει στον κόσμο της ομάδας μας. «Σήμερα περάσαμε από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα που παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο και έχει δείγματα βελτίωσης με τον κ. Κάμπος. Εμείς ήρθαμε και κάναμε το αυτονόητο, άλλωστε δεν είχαμε περιθώρια για άλλες σκέψεις.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ρισκάραμε πολύ. Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ και διαχειριστήκαμε πολύ σωστά τον υπόλοιπο χρόνο γιατί αντιμετώπισα προβλήματα με την αναγκαστική αλλαγή του Λαμπάκη και στην συνέχεια του Μουμίν. Οι επιλογές μου ως προς τα χαφ ήταν περιορισμένες. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και νομίζω πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες για ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Φεύγουμε από το παιχνίδι…τραυματισμένοι καθώς είχαμε τις απουσίες του Μουμίν και του Λαμπάκη και σε κάποιον αγώνα θα στερηθούμε τον Στεφάνοβιτς που πήρε την 4η κάρτα.

Την συγκεκριμένη νίκη θα ήθελα να την χαρίσουμε στον κόσμο».

Από την πλευρά του ο Σερτζίνιο τόνισε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να κοιτάξουμε το ματς με την Ζάκυνθο και να παραμείνουμε πιστοί στο στόχο μας, που είναι η άνοδος».