Δηλώσεις Ψιμουλάκη-Νιάρου

| 28.02.2016

Στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο τεχνικός της ομάδας μας έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναχαϊκής για την προσπάθεια της.
«Είναι γνωστός στο Πανελλήνιο ο κ. Σταθόπουλος. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια γιατί παλεύει με έντεκα παιδιά, με χίλιες ταλαιπωρίες και παρόλα αυτά έχει δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα .
Αυτός που έχει παράπονα από την εικόνα του ματς είμαι εγώ. Αν ο τίτλος των παικτών μου ήταν μάρκα αυτοκινήτων αυτές θα ήταν… 20 Καγιέν και 5 Μερσεντές. Με 30 ευρώ καύσιμα όμως δεν φτάνεις στην Κόρινθο.
Ο πρόεδρος έχει προσφέρει τα πάντα αλλά αυτή η εικόνα δεν με εκπροσωπεί. Τα τρεξίματα μας δεν είναι αυτά που πρέπει, οι μονομαχίες μας δεν είναι αυτές που χρειάζονται για να πάρεις πρωτάθλημα.  Και για να πάρεις πρωτάθλημα χρειάζονται καρδιά, μυαλό και καρύδια! Στεναχωρήθηκα που είδα μόνο 1000 άτομα σήμερα ενώ αυτή η ομάδα έχει περισσότερο κόσμο. Κρατάω μόνο το αποτέλεσμα. Τα Τρίκαλα για να πετύχουν το αυτονόητο πρέπει να κάνουν υπέρβαση. Πρέπει να ξέρετε την αλήθεια, έγιναν λάθη, ο πρόεδρος προσφέρει τα πάντα στους παίκτες του και έχει «φάει» μια προδοσία.
Του αφιερώνουμε τη νίκη γιατί ήρθε στεναχωρημένος από το μνημόσυνο του πατέρα του και έτρεχε με 200 για να προλάβει να δει την ομάδα του. Αυτό που του προσφέραμε σαν ομάδα δε με ικανοποιεί και του ζητάω συγνώμη».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Νιάρος τόνισε: «Μοναδικός μας στόχος  σήμερα ήταν η νίκη ύστερα από μια καλή εμφάνιση. Από αύριο κιόλας ξεκινάμε με συγκέντρωση, πάθος, ψυχή και όπως είπε και ο προπονητής μου με καρύδια την προετοιμασία μας για το ματς με τη Κέρκυρα».