Δηλώσεις Ψιμουλάκη-Ναβάρο

| 04.04.2016

Στο άγχος του αγώνα στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης. «Κάναμε μια νίκη που ήρθε με άγχος. Δυστυχώς δεν ερχόταν το γκολ. Χάθηκε και το πέναλτι στο 43΄και ασφαλώς μια ομάδα με τους στόχους τους δικούς μας διακατέχεται από άγχος. Ο αντίπαλος με τις γνωστές ελλείψεις ήρθε με καθαρά αμυντική σκέψη εμείς έπρεπε να βρούμε διαδρόμους και εμείς έπρεπε να δημιουργήσουμε χώρους. Ήμουν αναγκασμένος να ρισκάρω στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Για να έρθει γρήγορα το γκολ και για να κλειδώσουμε τη νίκη συνέχισα να ρισκάρω. . Παρά τις επιθετικές πρωτοβουλίες που είχαμε και όσο το σκορ ήταν στο 1-0 το άγχος υπήρχε. Στα τελευταία 20 με 25 λεπτά η ομάδα έδειξε μια φυσιολογική κούραση. Δεν θα σταθώ στις απουσίες. Εδώ ο αντίπαλος μας δημιούργησε πρόβλημα. Ελπίζω από βδομάδα να έχω περισσότερες επιλογές με την επιστροφή του Στεφάνοβιτς και του Ζώνα. Με τους τραυματίες θα δούμε που είμαστε και πιστεύω να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι για να μας κρατήσει στον στόχο που έχουμε βάλει. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πιο πονηρά και τα πρωταθλήματα κρίνονται από αυτές τις ομάδες».

Για το επόμενο ματς με τα Χανιά ανέφερε:« Θα παίξουμε το παιχνίδι μέσα στις γραμμές και όχι όπως το έπαιξε η Κέρκυρα. Ξέρουμε τι θα γίνει στα Χανιά. Πρέπει να βάλουμε ποδοσφαιρική μαγκιά. Τα Χανιά θα παίξουν για την ύπαρξη τους με εμάς να είστε σίγουροι γιατί κυνηγάνε να μείνουνε στην κατηγορία. Έχουμε υποχρέωση να πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και τα Χανιά να παίξουν για την ύπαρξη τους στην κατηγορία».

Τέλος σχολίασε τη φάση του πέναλτι. «Ο Ριζογιάννης συνεννοήθηκε με τον Κουσκουνά γιατί δέχθηκε μια κλωτσιά στην φάση του πέναλτι. Ο Ριζογιάννης είπε στον Νίκο να το εκτελέσει αυτός».

Από την πλευρά του ο Τσίμο Ναβάρο σχολίασε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Χανιά το οποίο θέλουμε επίσης να κερδίσουμε. Η κατηγορία είναι δύσκολη χρειάζεται πολύ δουλειά».