Συλλυπητήρια ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για το θάνατο του Γιάννη Μακρή

| 19.11.2018

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας, του Γιάννη Μακρή. Ευχόμαστε στους δικούς του ανθρώπους την εξ ύψους παρηγορία.

Πιο φτωχό είναι από σήμερα το Τρικαλινό ποδόσφαιρο καθώς έφυγε από την ζωή μία εμβληματική φυσιογνωμία του ΑΟ Τρίκαλα.  Ο λόγος για τον θρυλικό Γιάννη Μακρή ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή μετά από ολιγοήμερη παραμονή στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου νοσηλευόταν ύστερα από επιπλοκή που παρουσίασε η υγεία του μιας και έπασχε από την επάρατο νόσο.

Ο Γιάννης Μακρής ήταν ένας από τους μεγάλους άσσους της ΑΕΤ και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της ιδέας της Ένωσης ΑΕΤ και Αχιλλέα. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλη την πορεία του ΑΟΤ την σεζόν 1963-64 προς την Α’ Εθνική και αγωνίστηκε και στην μεγάλη κατηγορία με τα χρώματα του ΑΟΤ μέχρι που ένας τραυματισμός διέκοψε πρόωρα την καριέρα του.

Δέσποζε στο κέντρο της άμυνας και γι’ αυτό και είχε το προσωνύμιο “Γίγαντας” ενώ σπάνια έχανε φάση στο ψηλό παιχνίδι.

Ήταν η ψυχή της ομάδας, μεγάλος χαβαλετζής και άνθρωπος με χαμόγελο και λεβεντιά.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 20 Νοεμβρίου από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στις 10.30 το πρωί.

Ο ΑΟΤ της περιόδου 1964-65. Όρθιοι απο αριστερά ο προπονητής Στέφαν Καραμφίλοβιτς, Κόκκαλης, Κακαβίτσας, Μακρής, Τζώρτζης, Τάκης Μπρουζούκης, Κλαπανάρας. Κάτω: Χαριτίδης, Ζάχος, Ράντοβιτς, Καλαντζής, Πανταζής

(Στοχεία και φωτό από sportrikala)