Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη

| 04.01.2017

Τα Τρίκαλα έμειναν στο 0-0 με τη Σπάρτη και ο προπονητής τους, Γιώργος Γεωργιάδης, στάθηκε σε μια λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη, που έκρινε το ματς κατά την εκτίμησή του. Αρχικά είπε: «Η Σπάρτη ήταν οργανωμένη ομάδα. Πήγε για τον βαθμό, έτσι φάνηκε, τον πήρε και είναι ευχαριστημένη, ενώ εμείς δεν είμαστε. Να σταθώ πάλι σε μια απόφαση του επόπτη που είναι λανθασμένη, διότι ήμουν στην ίδια ευθεία και το είδα.

Ένας παίκτης μας έφυγε από πίσω και κόπηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι ως οφσάιντ. Στη Football League όλα τα παιχνλιδια είναι δύσκολα, καμία ομάδα δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και για άλλη μια φορά ήταν εναντίον μας. Θα συνεχίσουμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τη Σπάρτη για την κατάσταση που συναντήσαμε εδώ».

– Ο στόχος εξακολουθεί και είναι η άνοδος;
«Είδατε ότι και οι αντίπαλοί μας έχασαν στα δικά τους παιχνίδια. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, είμαστε στην αρχή. Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και απέναντί τους δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Για αυτό πιστεύουμε πολύ στην ομάδα».

-Πιστεύετε ότι το επίπεδο των διαιτητών δεν είναι τόσο υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας;
«Νομίζω ότι οι διαιτητές είναι καλοί. Δεν ξέρω αν όσα κάνουν, τα κάνουν εσκεμμένα. Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο και κατανοώ πότε υπάρχει δόλος ή ανικανότητα. Με βάση αυτό που είδα σήμερα… Τι να πω… Θέλετε να σταθώ και να πω ότι έκανε λάθος εκτίμηση; Να πω ότι είναι ανικανότητα; Έφυγε από πολύ πίσω ο δικός μας παίκτης. Για τον διαιτητή δεν έχω να πω κάτι, ήταν καλός».

Ο Στέλιος Λαμπάκης, από τη μεριά του, δήλωσε: «Η ομάδα μου πρέπει να κερδίζει και τους διαιτητές. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαι νευριασμένος αυτή τη στιγμή. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Σπάρτη».
Σωτήρης Αντωνίου (προπ. Σπάρτης) «Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Εύχομαι στην ομάδα μου να έχει μία πετυχημένη χρονιά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με υγεία και να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, που καλούμαστε να παίξουμε στον μαραθώνιο της Football League. Τα Τρίκαλα έχουν πολύ καλό υλικό και είναι μία ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, χάσαμε πολλές μονομαχίες.
Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έδειξε διαφορετικό πρόσωπο, έβγαλε μεγάλη ενέργεια, βάλαμε την μπάλα κάτω, χάσαμε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Οικονομόπουλο. Αν η μπάλα έμπαινε γκολ, θα ήμασταν οι νικητές. Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, γιατί είχαν και τα Τρίκαλα ευκαιρίες. Κρατάμε τον πόντο, την εμφάνιση, τη στήριξη του κόσμου, που έδωσε ενέργεια στους ποδοσφαιριστές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τα Χανιά, που προέρχονται από μεγάλη νίκη. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, βλέπουμε ότι υπάρχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και ο στόχος μας είναι η παραμονή. Η ομάδα μου θα έπρεπε να είναι πιο πάνω σύμφωνα με τα όσα έχουμε δείξει.Έπρεπε να είμαστε στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμασταν καλοί, απλά ήταν κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εικόνα, ο πόντος είναι θετικό αποτέλεσμα».
Απόδοση: Fl News