Οι δηλώσεις Ντόστανιτς μετά το τουρνουά των Ιωαννίνων

| 13.08.2018

Μετά τις φιλικές αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ και την Παναχαϊκή ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα δήλωσε Ράτκο Ντόστανιτς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά:
Ήταν δύο δυνατά παιχνίδια και το πρώτο και το πιο βασικό ήθελα να δω σε πιο επίπεδο βρισκόμαστε. Από το πρώτο παιχνίδι δεν έμεινα ευχαριστημένος σε κάποια πράγματα που περίμενα να δω αλλά τα παιδιά προσπάθησαν. Είχαν επιθυμία, είχαν θέληση για να δείξουνε ότι αξίζουν που είναι στην ομάδα. Στο 2ο 45ο λεπτο οι παίκτες ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τα δώσανε όλα, ήμασταν πάρα πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι και έμεινα ικανοποιημένος. Είμαστε μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος και από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έρχεται ο 15 Αύγουστος που θα ξεκουραστούν και θα συνεχίσουμε γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί το δείχνουν στις προπονήσεις. Ο δρόμος είναι ένας για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Η διαφορά με το πρώτο ημίχρονο είναι ότι τρέχαμε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς νόημα ενώ στο δεύτερο ήμασταν πιο δεμένοι, πιο ομάδα.
Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή: «Αν είναι να έρθει κάτι το οποίο θα μας δυναμώσει και θα είναι καλύτερο ναι με ενδιαφέρει. Δεν περιμένω ούτε το Μέσι, ούτε τον Ρονάλντο. Περιμένω οι παίκτες που θα είναι στην ομάδα να παίζουν για την φανέλα και για τον κόσμο και να κάνουμε ομάδα”.