Ντόστανιτς: Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους

| 27.10.2018

Ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Δράμας ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα για την εικόνα της ομάδας και δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Αναλυτικά: «Οι παίκτες δεν αλλάζουν, μόνο κόουτς μπορούμε να αλλάξουμε. Στηρίζω τους παίκτες, όλοι κάνουν λάθη αλλά η ευθύνη είναι δική μου».
Λίγο νωρίτερα είχε πει: «Με λίγα λόγια δεν θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανένα, αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες, οι παίκτες έχουν ποιότητα και εγώ είμαι αυτός που δηλώνω ότι δεν θα επαναληφθεί αυτή η εμφάνιση. Χάσαμε μία μάχη όχι τον πόλεμο, θα σηκώσουμε το κεφάλι»
Για το παιχνίδι είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας για την νίκη της. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ κακά, ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα στο ημίχρονο ώστε να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν μας βγήκε τίποτα και χάσαμε το παιχνίδι. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη, ξέρω δεν αρκεί, είδαμε τον κόσμο των Τρικάλων στην εξέδρα και τους στεναχωρήσαμε, Αυτό που έγινε σήμερα δεν το περιμέναμε»


Δηλώσεις Βεργέτη
Από τη δική του πλευρά ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και δήλωσε ότι κοιτάζει ήδη το επόμενο παιχνίδι.


Ενώ δηλώσεις έκαναν τόσο ο Κρουθ για την Δόξα Δράμας, που τόνισε ότι ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα του.

Ενώ από την πλευρά του ΑΟΤ ο Ξενοφών Πάνος ξεκαθάρισε ότι η ήττα στεναχώρησε τους παίκτες, όπου αναλαμβάνουν την ευθύνη για το αποτέλεσμα και έδωσε υπόσχεση στους φιλάθλους ότι από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν μια εικόνα που θα ικανοποιεί.