Ντόστανιτς: Βαδίζουμε σε σωστό δρόμο

| 19.08.2018

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε στο τέλος της συνάντησης ο προπονητής του ΑΟΤρίκαλα Ράτκο Ντόστανιτς: «Πολλά συγχαρητήρια στη ομάδα, αυτά που κάναμε στις προπονήσεις τα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζεται η δουλειά, θέλουμε πολύ δουλειά καλή και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη».
Για την πρώην ομάδα του την Λάρισα, σημείωσε: «Κάθε ε επιτυχία εύχομαι στην Λάρισα ώστε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».


Για το αν θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ τόνισε: «Τώρα έχω 31 παίκτες, δεν θέλω να διώξω κανέναν, αλλά κάθε προπονητής θέλει έναν φορ να κάνει την διαφορά»
Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα: «Έχουμε πολύ δρόμο και 23 μέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε να φτάσουμε αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουμε πολύ καλά. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πέντε εβδομάδες δουλεύουμε ομαδικά και όχι ατομικά. Πρέπει να γίνουμε πρώτα ομάδα. Να παίζουμε όλοι μαζί».
Τέλος για τον κόσμο σημείωσε: «Ο κόσμος είναι απαιτητικός. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, να γυρίσει ο κόσμος γιατί θα δείξουμε φέτος μία καλή εικόνα».


Δηλώσεις Σωτήρη Αντωνίου
Ευκαιρία σε παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής έδωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου:
«Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα για μας. Έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές, νέοι παίκτες 18-20 χρονών ώστε να βρουν ετοιμότητα. Έπαιξαν και κάποιοι παίκτες που ήταν και στην Ξάνθη, ήταν εμφανώς κουρασμένοι. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα για τα νεότερα παιδιά και για την αξιολόγηση του ρόστερ».
Για την πρώην ομάδα του είπε: « Εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων να αλλάξει κατηγορία κάτι που είναι ο στόχος τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ καλή ομάδα που έχει ένα πολύ ωραίο πλάνο»
Για τους νέους παίκτες της ΑΕΛ που αγωνίστηκαν σήμερα είπε: «Τα νέα παιδιά έχουν ποιότητα, θέλουν αρκετή δουλειά όμως για να μπουν στον πραγματικό κόσμο της Super League και στην μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ. Υπάρχει ταλέντο και τους υπολογίζουμε, είναι το μέλλον της ΑΕΛ»
Τέλος σε ερώτηση οσον αφορά το ρόστερ της ΑΕΛ είπε πως έχει κλείσει.