Νέο φιλικό του ΑΟ Τρίκαλα με την ΠΑΕ Βόλος

| 20.08.2018

Το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Λάρισας ανήκει στο παρελθόν για τον ΑΟ Τρίκαλα. Αυτό είναι λογικό, αφού η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ενώ δεν είναι μακριά και το επόμενο φιλικό παιχνίδι. Την Τετάρτη 22 Αυγούστου ο ΑΟΤ θα βρεθεί στο γήπεδο Νεάπολης Βόλου όπου στις 6 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Βόλο ΝΠΣ.

Πρόκειται για τη νεοφώτιστη ομάδα στην Φούτμπολ Λιγκ όπου ο ΑΟΤ θα την βρει και αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Έτσι είναι ένα φιλικό που σίγουρα θα βοηθήσει να βγουν εκ νέου σημαντικά συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα ο Ράτκο Ντόστανιτς το πρωί της Δευτέρας προπόνησε τους παίκτες του, ενώ το ίδιο θα γίνει και το πρωί της Τρίτης. Ενώ στην συνέχεια οι παίκτες θα δουν σε βίντεο τον αγώνα με την ΑΕΛ, όπου ο κόουτς θα επικεντρώσει σε κάποια πράγματα που ο ίδιος κρίνει ότι χρίζουν βελτίωσης. Ενώ όπως έγινε και στα προηγούμενα φιλικά έτσι και σε αυτό με τον Βόλο θα αγωνιστούν μόνο οι παίκτες που είναι 100% σε ετοιμότητα αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει με τυχόν τραυματισμού ανέτοιμου παίκτη.