Μαρουκάκης: Στόχος μου να κάνω τους φιλάθλους του ΑΟΤ να πανηγυρίσουν!

| 03.01.2017

Την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα την γνωρίζει πολύ καλά o νέος παίκτης της ομάδας, ως αντίπαλος με την Λάρισα.  Τώρα ήρθε η ώρα ο  Ματθαίο Μαρουκάκη,  να φορέσει την φανέλα του ΑΟΤ.
«Έχω πολλούς φίλους στην νέα μου ομάδα καθώς με πολλά παιδιά έχω υπάρξει συμπαίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΑΟ Τρίκαλα. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τη νέα μου ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου». Τάδε έφη το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Τρικάλων που δίνει το σύνθημα της ανόδου μέσω του goaltrikala.gr:
«Αυτός είναι άλλωστε και ο μοναδικός στόχος. Αντιμετώπισα πρόσφατα τη νέα μου ομάδα και είδα ότι είναι ιδιαίτερα ποιοτική με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει».
Για το ματς με τη Σπάρτη ο Μαρουκάκης σημείωσε: «Είναι κομβικό για την πορεία της ομάδας αλλά το φαβορί είμαστε εμείς και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι από τα φαβορί και για αυτό θα ανέβει κατηγορία».
Όσο αφορά την ξεχωριστή (σ.σ αρνητική) σχέση που είχε αποκτήσει με τον κόσμο των Τρικάλων ο ίδιος είναι ξεκάθαρος: «Μακάρι με τα γκολ που θα πετύχω και με την συνολική μου προσφορά να κάνω τον κόσμο να πανηγυρίσει μαζί μου. Είμαι επαγγελματίας και σε όποια ομάδα αγωνίζομαι θα δίνω το 100%».