Δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΤ

| 19.02.2017

Μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα με την Καλλιθέα ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα δήλωσε τα εξής: Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο με πολύ υπομονή και καλές συνεργασίες. Στο δεύτερο ημίχρονο φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, να προηγηθούμε και είναι ανεξήγητο σε δύο φάσεις του αντιπάλου να δέχεσαι δύο τέρματα και απο κει που έχεις το πάνω χέρι στο παιχνίδι, ξαφνικά να τρέχεις να σώσεις οτιδήποτε. Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο αλλά νομίζω με την εμπειρία που έχουμε έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να είμαστε ήρεμοι. Δυστυχώς με 1-0 στο 47΄απαγορεύεται να φας γκολ σε μετάβαση αντιπάλου. Να πω κυνηγάμε το αποτέλεσμα, δεν έχουμε το σκορ μπορεί να συμβεί. Δυστυχώς κάναμε τακτικά και ατομικά λάθη στο αμυντικό μας κομμάτι τα οποία πληρώνουμε εύκολα. Δώσαμε την μάχη μας μετά για να μπορέσουμε να πάρουμε οτιδήποτε στο παιχνίδι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, με χαρακτηριστική του Μπαϊκαρά να έχουμε χρόνο να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Το μόνο που πετύχαμε είναι να πετύχουμε την ισοφάριση στο τελευταιο λεπτό του παιχνιδιού και να κοιτάμε την επόμενη μέρα διορθώνοντας τα πολύ απλά που κάνουμε λάθη και να μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα. Υπάρχει απογοήτευση γιατί στις καλές παρουσίες πρέπει να διαχειρίζεσαι το αποτέλεσμα. Θα κοιτάξουμε να γίνουμε πρακτικοί και τα παιχνίδια που δικαιούμαστε να κερδίζουμε.
Για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα: Δεν πήγαμε σε αλλαγές. Είχαμε έξω τον Αρναρέλλη, έξω τον Μουμίν μας δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Μαρουκάκη. Υπάρχει πρόβλημα κόπωσης. Παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή συνέχεια. Μια δύο θέσεις θα παίζουνε. Οι αλλαγές έγιναν γιατί το έφερε η ανάγκη. Με το ζόρι έπαιξε ο Γκόλιας. Ο Μαρουκάκης είχε ένα πρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής δεν ήταν αγωνιστικό. Αναγκαστικά πρέπει να δίνεις και ανάσες στα παιδιά. Εμείς κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές, δύο-τρεις ίσα ίσα για να είναι φρέσκια η ομάδα. Έχουμε ζήσει πολλά στο ποδόσφαιρο, το σημερινό σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να μας ξεφύγει έπρεπε να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά. Για όλα είναι ο προπονητής εδώ αυτός πρέπει να βρει τη λύση.
Για το αν ο στόχος της ανόδου που έχει θέσει η διοίκηση έχει χαθεί: Από μένα ποτέ δεν ακούσατε, ερχόμενος εδώ πάμε για πρωτάθλημα και με τόσους βαθμούς διαφορά, στην 12η θέση. Έβαλα στόχο το κάθε επόμενο παιχνίδι. Αν δεν κάνεις συγκομιδή , αν δεν πάρεις συνεχόμενα αποτελέσματα πως να μιλήσεις για στόχο που είναι μακριά. Αν θυμάστε τις δηλώσεις μου είπα, ότι είναι ποιοτικό το ρόστερ μας έχει την οικονομική συνέπεια έχει την δυναμική η πόλη και η ομάδα έχει πολύ κόσμο . Και ο δικός μου στόχος προσωπικά είναι το κάθε επόμενο παιχνίδι. Αν έχεις συγκέντρωση βαθμών μπορείς να κοιτάς και λίγο πιο ψηλά. Το σημαντικό είναι η ομάδα μας να δέχεται τα αστεία τακτικά που κάνει και χάνει παιχνίδια μέσα απο τα χέρια της και το κυριότερο παιχνίδι με παιχνίδι να κοιτούσαμε να φτάσουμε ψηλά. Εγώ πρέπει να κάνω είναι να διορθώσω απλά πράγματα. Από μένα δεν ακούσατε ποτέ κάτι. Παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε πάντα που θα πάμε στο τέλος. Εξακολουθώ να λέω το ίδιο.