Δηλώσεις Ντόστανιτς – Καραγιάννη

| 26.08.2018

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος του φιλικού στο Μακρυχώρι τόνισε την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αναλυτικά:
«Ήταν ένα ακόμη φιλικό. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, αλλά στο στάδιο που βρίσκεται η προετοιμασία είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Έχουμε τις προπονήσεις και τα φιλικά και είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμη.
Αυτή την περίοδο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, μέσα σε μια εβδομάδα δώσαμε 3 φιλικά παιχνίδια. Τώρα έχουμε το επόμενο Σάββατο ένα ακόμη φιλικό, συνεχίζουμε την δουλειά για τον στόχο που έχουμε βάλει. Για την φημολογία ότι θα αλλάξει η έναρξη του πρωταθλήματος, εμείς προετοιμαζόμαστε για την ημερομηνία που ξέρουμε. Αν αλλάξει κάτι δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς όλο το πλάνο, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε;»

Βάιος Καραγιάννης: Ο ΑΟΤ πιστεύω ότι θα κάνει πρωταθλητισμό
Μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο προπονητής της ομάδας της Καρδίτσας δήλωσε ότι ο ΑΟΤ θα είναι από τις ομάδες που θα κάνουν πρωταθλητισμό στην Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά: «Αν και εμάς είναι αρχή ακόμη, αφού δεν έχουμε πολλές προπονήσεις στα πόδια μας νομίζω ότι δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων, μια πολύ καλή ομάδα που πιστεύω ότι θα κάνει πρωταθλητισμό. Για εμάς ως νεοφώτιστοι ο στόχος είναι να μείνουμε στην Γ’ Εθνική».