ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δηλώσεις Ντόστανιτς για το παιχνίδι Απ. Παραλιμνίου – ΑΟΤ

| 25.09.2018

Μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα στις Σέρρες με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε<;

Αναλυτικά δήλωσε: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να βάλουμε δύο και τρία γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν θα πρέπει να δέχεται η ομάδα μου. Ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο και αυτό ήταν καλό  αλλά στην επανάληψη μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες. Μετά έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, είχε κάποιες ευκαιρίες και η ομάδα του Παραλιμνίου όπως και εμείς. Ακόμη και με εννιά παίκτες τα παιδιά τα έδωσαν όλα και μπορούσαμε να πάρουμε και το παιχνίδι»

Για τον Απόλλων Παραλιμνίου είπε: «Είναι μία ομάδα Γ’ Εθνικής που διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο. Προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους, έπαιξαν σοβαρά και θέλω να του συγχαρώ και να τους ευχηθώ καλή πορεία στο πρωτάθλημα»

Τέλος για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα των Τρικάλων στο πρωτάθλημα είπε: «Κάνουμε 2,5 μήνες προετοιμασία όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, δεν ψάχνουμε λοιπόν κάποιο άλλοθι και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Περιμένουμε με ανυπομονησία και οι παίκτες είναι έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά»

Από την άλλη ο Παύλος Δημητρίου δήλωσε:  «Έχω παιδιά με κάποιες εμπειρίες που δουλεύουν καλά, με ηρεμία, κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τις αποβολές, δεν είμαι μετά αφού παρά την αριθμητική υπεροχή  θα χάναμε και το παιχνίδι αφού τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι. Δεν μπορέσαμε  να το διαχειριστούμε , πρώτη φορά είχαμε τέτοιο φαινόμενο να παίζουμε με δύο παίκτες παραπάνω. Τα Τρίκαλα είναι Τρίκαλα και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι καλός. Έτσι θα έχουμε ενδιαφέρον για τα επόμενα παιχνίδια και  δεν ξέρεις το τι μπορεί να γίνει».