Δηλώσεις μετά το Απόλλωνας Πόντου – ΑΟΤ

| 04.11.2018

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Ράκτο Ντόστανιτς μετά το παιχνίδι του ΑΟΤ με τον Απόλλωνα Πόντου είπε:
«Μπήκαμε πάρα πολύ άσχημα στο παιχνίδι ενώ είχαμε πει από πριν ότι εμείς πρέπει να δώσουμε ρυθμό στο ματς και να παίξουμε γρήγορα κάτι που δεν καταφέραμε. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όταν κάποιος παίζει σε αυτήν την ομάδα τα Τρίκαλα, με αυτήν την ιστορία και με αυτήν την φανέλα θα πρέπει να τα δίνεις όλα. Δεν γίνεται διαφορετικά, η φανέλα αυτή είναι βαριά, η ομάδα έχει μία ιστορία και θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο ότι θα πρέπει να τα δίνουν όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν κάναμε τις ευκαιρίες που περιμέναμε».
Τι σκέψεις υπάρχουν για τη συνέχεια μετά από αυτό το ξεκίνημα με δύο ήττες;
«Πρέπει να μιλήσουμε, να κάνουμε ανάλυση του τι φταίει. Δεν παίζουμε καλά». Τέλος για τον Απόλλωνα είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα. Σήμερα φάνηκε στο γήπεδο ότι ήθελε περισσότερο την νίκη και τα κατάφερε».
Ο Αντώνης Τσιάρας από την πλευρά των παικτών είπε:
«Σήμερα είχαμε μία κακή εικόνα και μοιραία ήρθε και το αποτέλεσμα αυτό. Αυτό είναι παράδοξο γιατί δουλεύουμε πολύ καλά εδώ και δύο, τρεις μήνες. Η ευθύνη είναι δική μας, των ποδοσφαιριστών, δεν γίνεται να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να έχουμε αυτή την εικόνα. Παίζουμε σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι όσο είναι νωρίς. Είναι στα πόδια μας να γυρίσουμε την κατάσταση καθώς βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική. Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ, όπως είπε και ο προπονητής μας. Συγχαρητήρια στην Καλαμαριά»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για το παιχνίδι σκοπιμότητας που πρέπει να παίζει ο Απόλλων Πόντου λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων με τα οποία ξεκίνησε τη χρονιά.
ι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:
«Παρά το γεγονός ότι είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές την σημερινή νίκη την χαρακτηρίζουμε εξαιρετικής σημασίας όχι μόνο για τα βαθμολογικά οφέλη που είχαμε αλλά και για τον τρόπο που ήρθε. Είμαστε μία ομάδα που λόγω της σύνθεσης μας είμαστε αναγκασμένοι να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και έτσι πολλές φορές προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα θυσιάζουμε αυτό που ουσιαστικά πρεσβεύουμε, την καλή αγωνιστική παρουσία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τώρα αρχίζει η πορεία μας, στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να έχουμε βαθμολογικά οφέλη και αυτό θα διεκδικήσουμε να κάνουμε με όλη μας την ψυχή».
Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών μίλησε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος:
«Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα καθώς προερχόμασταν από μία ήττα. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και επειδή αυτό κάποιες φορές δεν γινόταν αναγκαστήκαμε να παίξουμε κάποιες φορές κάπως ανορθόδοξα, κάναμε αρκετά λάθη αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια και να πετύχουμε μία γρήγορη παραμονή που είναι ο στόχος μας».