Γκόλιας: Αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά

| 24.07.2018

Ο Βασίλης Γκόλιας είναι ο παλιότερος στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα, αφού είναι η 3η προετοιμασία που λαμβάνει μέρος με την ομάδα.

Από την Κυριακή που η αποστολή βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, ώστε τα αποτελέσματα να βγουν μελλοντικά μέσα στο πρωτάθλημα.

Βασίλη, η 3η προετοιμασία που κάνεις με τον ΑΟ Τρίκαλα, πως το σχολιάζεις

Κάθε προετοιμασία είναι ιδιαίτερη. Διαφορετικός ο προπονητής, αρκετοί νέοι συμπαίκτες, αλλά το ζητούμενο είναι πάντα το ίδιο. Αυτό που θέλουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι αυτές τις μέρες να δουλέψουμε σκληρά και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε. Με τον τρόπο αυτό θα φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το προπονητικό κέντρο;

Όλα είναι εξαιρετικά και επαγγελματικά. Το ξενοδοχείο καλό, οι αγωνιστικοί χώροι στα γήπεδα πολύ καλά και μας βοηθάνε να δουλέψουμε. Ενώ έχουμε σύμμαχο και τον καιρό, αφού η θερμοκρασία είναι τέτοια που δεν μας βάζει προβλήματα. Βέβαια έχουμε μπροστά μας πολλές μέρες ακόμη δουλειάς και πιστεύω ότι κάθε μέρα θα είναι τα πράγματα και καλύτερα.

Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΑΟΤ

Είναι αλήθεια ότι δεν κλείσαμε την χρονιά όπως θα θέλαμε και εμείς και οι φίλαθλοι. Η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οι δυνατότητες υπάρχουν και με την δική τους θερμή στήριξη όλα μπορούν να πάνε καλά.