Γεωργιάδης: Παλέψαμε, αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας

| 15.01.2017

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγιανικό δήλωσε ότι η ομάδα πάλεψε αλλά πλήρωσε τα λάθη της, ενώ τόνισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.
«Ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος. θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ιδιαίτερα στην αρχή και από λάθη βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0. Χάσαμε την συγκέντρωση και δώσαμε στον αντίπαλο γκολ χωρίς να έχει μπει στην περιοχή μας. Από κει και πέρα, δεν έχω παράπονο, παλέψαμε, προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους να πετύχουμε τα τέρματα ώστε να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μέχρι ένα σημείο φτάσαμε κοντά, δεν ξέρω πάλι ακυρώθηκε ένα γκολ στο τέλος και απ΄ότι μου είπαν οι παίκτες δεν ήταν οφσάϊντ, ώστε να γυρνάγαμε ολικά το παιχνίδι.
Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, αλλά όταν δίνεις δώρα στον αντίπαλο και είσαι στα πρώτα λεπτά πίσω με δύο γκολ , μετά οποιαδήποτε ομάδα είναι δύσκολο να γυρίσει ένα παιχνίδι. Κρατάω τουλάχιστον το πάθος και την προσπάθεια που έδειξαν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.
Παίξαμε έξι παιχνίδια εκτός έδρας από τα εννέα, ήταν κι αυτό ένα θέμα έτσι όπως έγινε με τις διακοπές, μεγάλο πρόβλημα είχαμε πως δεν μπορέσαμε να κάνουμε καθόλου προπόνηση στα Τρίκαλα, κάναμε μια εβδομάδα στο κλειστό, θα πρέπει να ηρεμήσουμε να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια. Ο Καρρίκι που έπαιξε πρώτη φορά ήταν από τους καλύτερους.Όντως έχουμε ένα θέμα στις θέσεις αυτές, αλλά το παιδί έπαιξε καλά δεν έχω παράπονο. Βαθμολογικά δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά σήμερα σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε καμία ομάδα να παίξει ποιοτικά και καλό ποδόσφαιρο. Στα άλλα παιχνίδια έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και θεωρώ ότι μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση. Πλέον πρέπει να κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα και να παίζουμε μόνο γι΄αυτό. Στα χαφ δεν έχουμε ποσότητα παικτών θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.»
Δηλώσεις Αμανατίδη
Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Περικλής Αμανατίδης μίλησε ακόμη για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το ματς με τα Τρίκαλα, που έληξε 2-2. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, γιατί έγινε ένα παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Επηρέασε την ποιότητα του παιχνιδιού. Η ομάδα μου έκανε μία καλή προσπάθεια, ξεκίνησε συγκεντρωμένη, εκμεταλλευτήκαμε ένα ατομικό λάθος και βάλαμε ένα εύκολο γκολ. Τα Τρίκαλα θα πίεζαν, εμείς κόντρα στην ψυχολογική κατάσταση δεχθήκαμε μία κόκκινη κάρτα, από έναν παίκτη που δεν θέλω να τον δικαιολογήσω, αλλά έχει να κάνει με την απειρία. Ήταν το πέμπτο επαγγελματικό του ματς. Έκανε ένα λάθος που επηρέασε την εικόνα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αμυντική μας διάταξη ήταν ίδια. Παίξαμε με αντεπιθέσεις, θα περιμέναμε να λειτουργήσει ο χρόνος υπέρ μας, όσο μπορέσαμε αντέξαμε. Και θα ψάχναμε κάποιο γκολ στην κόντρα. Κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε. Σήμερα οι συνθήκες του παιχνιδιού ήταν δύσκολες.
Πίεσαν τα Τρίκαλα, είχαν την κατοχή στο δεύτερο μέρος, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Εμείς ξέρουμε τι έχουμε, θέλαμε να κάνουμε χαμηλό παιχνίδι, είχαμε δυσκολίες στο δεύτερο γιατί παίζαμε με 10 παίκτες. Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Καρδίτσα, που ήμασταν κακοί, δεν είχαμε κανένα άλλο παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε μία καλή εμφάνιση. Προχωράμε».

Για το αν θα είναι εβδομάδα ενίσχυσης: «Αν δεν είναι εβδομάδα ενίσχυσης, τότε και με την κόκκινη που δεχθήκαμε, θα έχουμε πρόβλημα κατάρτισης μίας αξιόπιστης ενδεκάδας».