Γεωργιάδης: Κάθε μέρα και καλύτεροι

| 14.12.2016

Με χαμηλούς τόνους και σύνθημα ότι κάθε μέρα η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα θα γίνεται καλύτερη εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης, μετά την ιστορική πρόκριση στους «16» του κυπέλλου και τη νίκη επί της Λάρισας. Για την πίεση στο ποδοσφαιρικό τμήμα είπε:: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο κόσμος νομίζει ότι μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια από το ημίχρονο, μου κάνει εντύπωση η κριτική που δέχονται τα παιδιά, τα πιστεύω τα παιδιά περισσότερο απ’ όλους. Πρέπει όμως να πατάμε στην γη, έχουμε απέναντι μας καλούς αντιπάλους, παίζουμε καλά, δεν δεχόμαστε γκολ εύκολα, αν κρατήσουμε την ηρεμία στο τέλος θα χαμογελάσουμε, ο στόχος μας δεν είναι το κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα».
Για την νίκη και την πρόκριση επί της ΑΕΛ σημείωσε: «Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική, πήγαμε στους 16. Ήταν πολύ δύσκολος ο όμιλος με ΠΑΟΚ και ΑΕΛ, φέραμε μόνο μία ισοπαλία δεν δεχτήκαμε γκολ, δίκαια περάσαμε. Συγχαρητήρια, σε όλους, καθώς είναι πρωτόγνωρο να έχουμε και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο μαζεμένα δυνατά παιχνίδια και ντέρμπι, ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις, βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, και σήμερα μας έλειπε ίσως λίγο παραπάνω ενέργεια για να κερδίσουμε πιο εύκολα».

15555655_351628698541133_519092925_n
Ο Βέρτζος που μίλησε εκ μέρους των παικτών είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι και πήραμε μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».
15571343_351628785207791_2113590869_n
Οι δηλώσεις Τσιώλη
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρά τον αποκλεισμό εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης. Αναλυτικά τόνισε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυνατό, αλλά πολύ καθαρό. Μας ενδιέφερε να διεκδικήσουμε την πρόκριση για πολλούς λόγος, για τους φιλάθλους μας, για την ιστορία μας, για όλους εμάς. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μας, ήμασταν πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι, μέχρι το τέλος όταν και βγήκαμε μπροστά γιατί θέλαμε μόνο την νίκη για να προκριθούμε. Κρατάμε την προσπάθεια, παρά τα άτυχα αποτελέσματα, είμαστε σε καλο δρόμο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση με τις ευκαιρίες που χάνουμε, χάσαμε και σήμερα μεγάλες ευκαιρίες, αν δεν μπαίνουν τα γκολ η μπάλα σε τιμωρεί. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εμείς την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΟαναθηναϊκό στην έδρα μας, πρέπει να επικεντρωθούμε πια στο πρωτάθλημα»