Γεωργιάδης: Δουλεύουμε σωστά και αυτό θα φανεί στην συνέχεια

| 22.12.2016

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό δεν στάθηκε τόσο στο παιχνίδι, αλλά έκανε έναν απολογισμό με αφορμή το τέλος της χρονιάς. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είδαμε ότι στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό η ομάδα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, είχαμε αγωνιστικό προσανατολισμό και φύγαμε εύκολα νικητές. Αλλά μιας και τελειώνει ο χρόνος θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό. Με εξαίρεση στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αγροτικό Αστέρα στα υπόλοιπα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η ομάδα του ΑΟΤ ήταν ανώτερη. Αυτό σημαίνει ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτάσουμε στο ζητούμενο που είναι οι βαθμοί. Είχαμε πρόβλημα στα δυο παιχνίδι με Άρη και Λαμία με τους διαιτητές. Έχω χρόνια στα γήπεδα και ξέρω πότε ένα λάθος είναι ανθρώπινο και πότε όχι. Δεν θέλω να πω την άποψη μου γι’ αυτό. Εκείνο όμως που τονίζω είναι ότι μέσα από την δουλειά θα έρθουν οι βαθμοί. Οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι στην λογική να προσθέσουν πράγματα στην ήδη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα και στον συνάδελφο του Κώστα Βασιλακάκη, ο οποίος είναι εξαιρετικός ως προπονητής και ως άνθρωπος.
Από τη δική του πλευρά ο προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Βασιλακάκης είπε: «Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα έχουν μια καλή ομάδα, με καλό προπονητή και το έργο μας θα ήταν δύσκολο. Και πράγματι αυτό έγινε, αφού νίκησαν απόλυτα δίκαια. Εμείς έχουμε μια νεανική ομάδα που στόχο έχει να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα. Ακολουθούν δυο σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια και εκεί θα στρέψουμε την προσοχή μας».

dsc_0154
Ενώ από τους παίκτες ο Βασίλης Γκόλιας μίλησε για την εύκολη νίκη του ΑΟΤ, αλλά και την ανάγκη η ομάδα να κοιτάξει μπροστά.
Ενώ από την πλευρά του Πανθρακικού ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης τόνισε ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα η ομάδα του και ο ΑΟΤ νίκησε δίκαια.