Βοσνιάδης: Χρειάζεται υπομονή

| 29.01.2017

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα μετά τη άνετη νίκη της ομάδας επί του Πανελευσινιακού έστειλε και μήνυα προς τους φιλάθλους, ότι χρειάζεται στήριξη και υπομονή, αφού ο δρόμος είναι μακρύς. Αναλυτικά:
«Ήταν ένα παιχνίδι όπου τα παιδιά έδειξαν διάθεση και τελικά έφτασαν στον στόχο της νίκης. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό, ενώ το κρατήσαμε και στο δεύτερο, αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια μας οδηγούν στην ανάγκη να στηριχθούμε σε όλους τους παίκτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω στους φιλάθλους που παρά το κρύο ήταν μαζί μας και ξέρω ότι είναι στο χέρι μας να κάνουμε να έρθουν στο στάδιο πολύ περισσότεροι.
Από εκεί και πέρα χρειάζεται υπομονή απ’ όλους και στήριξη και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι το αναγκαίο στην ομάδα για να φτάσει στους στόχους τους».

dsc_0047

Από τη δική του πλευρά ο προπονητής του Πανελευσινιακού Θανάσης Δημόπουλος τόνισε: «Εμείς ξεκινήσαμε καλά, αλλά από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Άλλωστε ξέραμε ότι από τη πρώτη στιγμή την δυσκολία του αγώνα, ο ΑΟΤ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες, με ισχυρή διοίκηση Εμείς θα ενισχυθούμε για να κάνουμε την προσπάθεια παραμονής, όπως έγινε και πέρυσι».