ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Βοσνιάδης: Θα κυνηγάμε το αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα

| 20.01.2017

Την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα στα Τρίκαλα και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και για τις πολύ καλές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.
«Τα Τρίκαλα φαντάζουν ότι έχουν μείνει πίσω. Στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι, η ομάδα να μαζέψει τους βαθμούς που πρέπει και εάν πλησιάσει στην κορυφή θα μπορούμε να αναθεωρήσουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και τη συγκομιδή βαθμών, ξεκινώντας από το κάθε παιχνίδι που έρχεται. Η ομάδα κυνηγάει το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει. Τα Τρίκαλα έχουν πολύ καλό υλικό, το οικονομικό λυμένο και κόσμο και με καλά αποτελέσματα θα αλλάξουν τα πράγματα», τόνισε ο Βοσνιάδης.
Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την υποψηφιότητά του στα βραβεία του ΠΣΑΤ: «Το σημαντικό είναι ότι μας επιλέξανε οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι καλύτεροι κριτές των προπονητών».