Αντιπροσωπεία του ΑΟΤ στην παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Γάτα CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN.

| 16.12.2016

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άρης Γάτας έγραψε βιβλίο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι και για τα έργα και τις ημέρες του Ιταλού τεχνικού τα δυο τελευταία χρόνια. Το παρουσίασε το απόγευμα και στα Τρίκαλα, όπου ανάμεσα στους πολλούς που παραβρέθηκαν ήταν και αντιπροσωπεία του ΑΟΤ, με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη, αλλά και τους Βάντσικ, Καλιτζάκη, Κατσαντώνη, αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όπως και εκπρόσωποι των βετεράνων, αλλά και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.
Ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης κατέγραψε με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, την πορεία του Ρανιέρι από την κατακραυγή της αποτυχίας με την Εθνική Ελλάδας, στην αποθέωση και την απόλυτη καταξίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Premier League.

Ο Άρης Γάτας ταξίδεψε στο Λέστερ και αποτύπωσε τις εμπειρίες και την έρευνα του τα τελευταία δυο χρόνια στο βιβλίο με τίτλο CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN.
Παράδειγμα αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και θετικής ενέργειας ο Ρανίερι είναι ο πρωταγωνιστής στις ανέκδοτες ιστορίες που καταγράφονται.
Ο Τinkerman (άνθρωπος που έκανε συνέχεια αλλαγές) μεταλλάχτηκε και έγινε «Thinkerman» (άνθρωπος που σκέφτεται). Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και των αξιών το βιβλίο παρουσιάζει τις αλλαγές που βίωσαν στη ζωή τους από το θαύμα της Λέστερ, όλοι όσοι κινήθηκαν γύρω από τον Ρανιέρι. Ένας οδηγός για τα νέα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες να κατακτήσουν τον παράξενο κόσμο του ποδοσφαίρου.

dsc_0032

dsc_0014