Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα

| 24.05.2017

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στο sportrikala.gr το ανυπόγραφο κείμενο με τίτλο «Πότε χάρισε 150 χιλιάρικα στον Δήμο ο Γιαλιάς;».
Για μια ακόμη φορά, πλησιάζοντας προς το τέλος της σεζόν, βγαίνουν δημοσιεύματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις γύρω από την ΠΑΕ.
Όσο για τα 150 χιλιάδες ευρώ προς τον δήμο Τρικκαίων, η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χρήστου Γιαλιά ήταν απόλυτα σαφής. Η ΠΑΕ δαπάνησε αυτό το ποσό για αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν να κάνουν με την χρήση από τον ΑΟΤ, ενώ είναι γνωστό ότι οι αθλητικοί χώροι ανήκουν στον δήμο Τρικκαίων. Αυτά τα έργα –όπως μπορεί να το καταλάβει ο καθένας – θα μείνουν στο δημοτικό στάδιο, χωρίς η ΠΑΕ να ζητήσει να καλυφθούν οι δαπάνες που έκανε. Άλλωστε η συνεργασία με τον δήμο Τρικκαίων ήταν και παραμένει πολύ καλή. Είναι πραγματικά ακατανόητο πως μια κίνηση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, που έχει να κάνει με το καλό όσων χρησιμοποιούν το δημοτικό στάδιο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για σκωπτικά σχόλια. Πιστεύουμε ότι ποτέ δεν είναι αργά να κατανοήσει ο καθένας τα λάθη του και να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους, διότι από κριτική έχουμε χορτάσει, αλλά το ζήτημα είναι τι γίνεται στην πράξη και όταν καλείται κάποιος να βάλει το χέρι στην τσέπη του…
ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ