Αμανατίδης: «Οι παίκτες μας τιμούν την φανέλα»

| 07.05.2017

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Περικλής Αμανατίδης δεν έκρυψε την χαρά του για την αγωνιστική ταυτότητα των ποδοσφαιριστών του. Αναλυτικά:
Περικλής Αμανατίδης: Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας βρίσκουν κάθε Κυριακή κίνητρο και νομίζω ότι τιμούν τη φανέλα που παίζουνε τώρα. Αυτή την στιγμή δίνουν το καλύτερο μήνυμα για την ομάδα μας. Την εκθειάζουν και άλλοι συνάδελφοι και τους ευχαριστώ πολύ. Εμείς όπως είπε και ο προπονητής του ΟΦΗ μέχρι το τέλος θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια να δημιουργήσουμε μια καινούργια κατηγορία αγώνων που παίζουνε για τη νίκη Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για εμάς. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάθε Κυριακή θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα , ηρθαν καινούργιοι παίκτες σήμερα. Παίξαμε για πρώτη φορά χωρίς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στα χαφ τον Μουμίν και τον Ριζογιάννη. Νομίζω όμως ότι ανταποκρίθηκαν και κάποια άλλα παιδιά και έτσι υπάρχει κίνητρο στην ομάδα μας για όλους. Εμείς αυτό θα το διαχειριστούμε θα βρούμε στα τελευταία παιχνίδια και την ψυχική δύναμη να κάνουμε την τελική μας μάχη, Μένουν 5 αγώνες και τα Τρίκαλα θα παλέψουνε για 5 νίκες αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι.

dsc_0323
Παναγιώτης Κονομάρας (ΚΑΛΛΟΝΗ): Την περίοδο αυτή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα ούτε για το παιχνίδι. Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά υπό αντίξοες συνθήκες που δεν έχει καλό τέλος για εμάς, δυστυχώς. Στο σημερινό παιχνίδι βάλαμε κάποια παιδιά νεαρά να πάρουν χρόνο συμμετοχής και το μέλλον είναι δικό τους, Να ευχαριστήσουμε τα Τρίκαλα για την φιλοξενία, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα το απέδειξε και στον πρώτο γύρο και σε αυτό το ντεμαράζ που κάνουν τώρα και τους αξίζουν πολλά παραπάνω και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το πετύχουν.