Αμανατίδης: Αυτή η ομάδα είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στην Σούπερ Λίγκα

| 28.05.2017

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα – Χανιά ο προπονητής των Τρικάλων Περικλής Αμανατίδης δεν έμεινε τόσο στην ροή του αγώνα, αλλά κυρίως ανέλυσε τις σκέψεις του για το μέλλον της ομάδας.
Αναλυτικά:
Αμανατίδης: Το πρωτάθλημα βαδίζει προς το τέλος οι παίκτες μου όμως έχουν τρομερό κίνητρο και τρομερή όρεξη για ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Θα πω πολύ λίγα για το παιχνίδι. Πραγματικά είχανε όρεξη τα παιδιά να παίξουνε και στα δύο ημίχρονα ένα ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο.
Δεν θα μιλήσω για τον κόσμο γιατί είναι λίγος ή πολύς εγώ θα μιλήσω για τους παίκτες μου. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι . Με τη δουλειά που κάνουνε με τις νίκες που έχουν πετύχει και με τα γκολ. Χωρίς να είσαι ειδικός καταλαβαίνεις ότι αν αυτή η ομάδα παραμείνει και αγκαλιαστεί με αγάπη και εμπιστοσύνη με ελάχιστες προσθήκες θα κάνει πρωταθλητισμό .
Θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Πιστεύω ότι κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου και της πόλης. Εμείς είμαστε περήφανοι που παίζουμε για τα Τρίκαλα. Μας αρέσει η ομάδα, η πόλη ,ο κόσμος και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε .Αυτή τη στιγμή αυτό δείχνουν τα παιδιά αν θα μπορούσαν να στείλουν μέσα απο την αγωνιστικότητα τους και τις νίκες κάποιο μήνυμα σε κάποιους είναι ότι μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό, θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα και να κάνουν πολλά πράγματα. Αξίζουν.
Για το αν θέλει να σχολιάσει τις διοικητικές εξελίξεις: Όχι γιατί δεν είναι στην δικαιοδοσία μου.
Για το αν έχει επαφές με τον κ. Γιαλιά: Πάντα έχω γιατί έχω έρθει σε συνεργασία με τον κ. Γιαλιά. Αυτός είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Συνεργαζόμαστε όπως πρέπει να κάνει ο κάθε επαγγελματίας. Δεν έχει αφήσει κάτι στην ομάδα όσο αφορά το αγωνιστικό τμήμα που να μην μας το παρέχει. Νομίζω ότι απλά ανταποδίδουμε τις επαγγελματικές συνθήκες που έχουμε. Δεν τυγχάνει περισσότερης ανάλυσης.
Και η σημερινή νίκη είναι ένα μήνυμα ξεκάθαρο. Μετά απο πολύ καιρό επειδή είχε και κάποια προβλήματα με την υγεία του ήτανε μαζί μας. Νομίζω όλοι είδανε ένα μήνυμα και απο το αγωνιστικό κομμάτι και προς τον κόσμο που δεν έρχεται. Να έρθει στο γήπεδο. Έστω και την τελευταία αγωνιστική με τον Παναιγιάλειο. Και σε ένα παιχνίδι που έχουμε μέσα στην Αθήνα γιατί η ομάδα των Τρικάλων έχει πολύ κόσμο και στην Αθήνα. Έχει πολύ κόσμο και μεγάλη δυναμική, αδικεί τον ευατό της. Θα θα γίνει όμως για πολλά χρόνια. Εύκολα ή δύσκολα τα Τρίκαλα θα βγούνε στην Superleague.
Για τις επόμενες κινήσεις του: Εγώ οφείλω να κάνω ακόμη και ένα σχεδιασμό που μπορεί στο τέλος να μην υλοποιηθεί.,Αυτό εγώ σαν επαγγελματίας το κάνω. Πιστέψτε με το κάνει και η ομάδα. Γιατί ακούμε πάρα πολλά. Ότι έχουν πλησιάσει λόγω αυτής της κατάστασης πολλούς παίκτες μας. Για να πάνε σε άλλες ομάδες. Οι παίκτες μας ξέρουνε που είναι . Αν μείνουν πρέπει να μείνουν με την βούληση τους και τη θέληση τους. Αν υπάρχει μια ηρεμία και μια σιγουριά που μέχρι στιγμής υπάρχει. Και η ομάδα μας έχει τη δύναμη να μιλήσει με παίκτες. Οπότε σχεδιασμός να ξέρετε γίνεται. Αν υλοποιηθεί ή όχι αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Κάνουμε και σχεδιάζουμε ένα πλάνο έχουμε ένα εναλλακτικό και στο φινάλε όσο αφορά τα συμβόλαια έρχονται σε δεύτερη μέρα. Είναι στιγμές που πάνω από όλα είναι η ομάδα. Και οι ομάδες σαν τα Τρίκαλα δεν πεθαίνουν ποτέ. Είμαι αισιόδοξος γιατί είναι ούτως ή άλλως μια μεγάλη ομάδα.
Για τον Μπαλμπόα: Ο Μπαλμπόα είναι ένας παίκτης ο οποίος έκανε μια πολύ μεγάλη επένδυση ο κ. Γιαλιάς. Έφερε ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος έπεισε. Έχει παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Την Μπενφίκα και την Εστορίλ με πολλές συμμετοχές. Η συμπεριφόρά του ήταν κόσμημα. Έφερε μια κουλτούρα ενός παιδιού που αγαπάει αυτό που κάνει, παρόλο που ίσως έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα μπήκε στην μάχη και την φωτιά μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Ας μην ξεχνάμε ότι σε 5 μέρες παίζει προκριματικά για το Μουντιάλ με την χώρα του. Είναι ένα παιδί το οποίο από ότι κατάλαβα θέλει να μείνει στην ομάδα και η ομάδα θα ήθελε να μείνει. Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι εμείς του προσφέραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και αυτός μας πρόσφερε την κουλτούρα του . Τον ευχαριστούμε και για μένα ήταν τιμή που συνεργάστηκα με ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή.

dsc_0061
Γκάτζιος (ΧΑΝΙΑ): Ήταν μια βαριά ήττα για εμάς από μια ομάδα που εγώ τη χαρακτηρίζω απο τις καλύτερες της κατηγορίας και που σίγουρα η βαθμολογική της θέση τη αδικεί. Εμείς με τις τόσες απουσίες και προβλήματα είχαμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αλλά είμαστε στεναχωρημένοι από την βαριά ήττα και το αποτέλεσμα όμως είμαστε σωμένοι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο την επόμενη χρονιά.
Αντιγραφή: goaltrikala