Αμανατίδης: Αμφισβητήσαμε τις ομάδες που είναι πιο ψηλά από εμάς

| 26.03.2017

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Περικλής Αμανατίδης με το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη στην συνέντευξη τύπου ανέλυσε τον αγώνα.
«Νομίζω ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες, ήθελαν τη νίκη. Ο Άρης ήθελε να μείνει σε τροχιά διεκδίκησης, αλλά υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια. Ήμασταν συγκρατημένοι, εμείς είχαμε το γκολ και τη μεγάλη φάση. Δεν είχε ο Άρης κάτι άλλο να περιμένει, θα έπαιζε επιθετικά στο β΄μέρος. Θα έκαναν ένα παιχνίδι ρίσκου, που μπορούμε να διαχειριστούμε.
Δεν μπήκε το πέναλτι, αλλά διαχειριστήκαμε και μία κακιά στιγμή. Είχαμε διάρκεια, όσο περνούσε ο χρόνος, το ματς του Άρη ήταν από τον αέρα, είχαμε σε καλή κατάσταση όλους τους παίκτες μας. Πολλά μπράβο στους παίκτες μας, έκλεισε ένας κύκλος παιχνιδιών, αμφισβητήσαμε τις ομάδες πάνω από εμάς. Τους στόχους τους πετυχαίνεις όταν νικάς και στα εύκολα παιχνίδια».

dsc_0192
Δηλώσεις Κωνστένογλου
Ο προπονητής του Άρη Νίκος Κωστένολγου δήλωσε τα εξής:
«Κάναμε την ομάδα πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο. Η εικόνα μας άρχιζε να είναι αυτή που αρμόζει στην ομάδα μας. Δυστυχώς δώσαμε την ευκαιρία, μείναμε κι εμείς με 10 παίκτες. Δεν κινδυνεύσαμε, αλλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είχαμε την υπεροχή, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ ακόμα. Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία, για να συνεχίσουμε».
Για τις αγωνιστικές του επιλογές: «Οι επιλογές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι δύσκολες. Αυτή τη στιγμή έχουμε κι ελλείψεις. Λείπει και ο Τζεμπούρ και ο Μπαργκάν, προσπάθησα να είμαι πιο επιθετικός. Η εικόνα μας άλλαξε αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ».
«Η αλλαγή ήταν αναγκαστική. Δεν είχαμε άλλες επιθετικές λύσεις. Θα πρέπει να σκέφτεστε ότι δεν μπορείς από την αρχή να βάλεις όλα τα όπλα σου. Αν έμπαινε ο Ντούνης, δεν θα είχαμε άλλες επιλογές μετά. Δεν κάνω επιπόλαιες επιλογές, προήλθε από τραυματισμό ο Ντούνης, έκανε ένα καλύτερο ματς. Με τον Μπράβο, πίστευα ότι δεν θα είχαμε μία καλύτερη επιλογή στον αέρα της μεσαίας γραμμής. Δεν φάνηκε εκ του αποτελέσματος ότι ήταν σωστή. Μέχρι και το 55΄δεν δείξαμε ότι διψάμε για το ματς, μετά ξύπνησε η ομάδα και άρχισε να έχει μία ισορροπημένη εικόνα».