Έναρξη δοκιμών για τους Νέους του ΑΟ Τρίκαλα ΦΩΤΟ

| 29.08.2018

Το απόγευμα της Τετάρτης στο βοηθητικό στάδιο του δημοτικού σταδίου ξεκίνησε η δοκιμή παικτών για να πλαισιώσουν την ομάδα Νέων του ΑΟ Τρίκαλα.

Ο νέος προπονητής Θάνος Τέγος περίμενε τους παίκτες του στο χώρο του δημοτικού σταδίου. Εκεί τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε δύναμη. Ενώ στην συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου τόνισε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία γι αυτούς που θα βρεθούν στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα, αφού άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς και ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΤ Κώστας Νεμπεγλέρας βρίσκονται στο πλάι τους.

Από την πλευρά του ο Κώστας Νεμπεγλέρας τόνισε ότι η ομάδα θα βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές των Νέων, όχι ως κάτι το απρόσωπο αλλά ως προέκταση της πρώτης ομάδας. Ενώ από την πλευρά του ο Ράτκο Ντόστανιτς συμβούλεψε για πολύ δουλειά και να κοιτάζουν ψηλά αφού το ποδόσφαιρο είναι ένα συνεχόμενο ωραίο κίνητρο.

Στην συνέχεια έγινε η πρώτο προπόνηση, ενώ οι δοκιμές θα συνεχιστούν Πέμπτη και Παρασκευή και ο προπονητής Θάνος Τέγος τόνισε ότι καλοδεχούμενοι είναι όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1999 ως 31-12-2002. Α

Ενώ για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Γραφεία ομάδας: 2431302822
Θάνος Τέγος, προπονητής: 6932705242