Αμανατίδης: Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι τέλος

| 23.04.2017

Μετά το τέλος του αγώνα του αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα με τον Αιγινιακό ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης δήλωσε:
Πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν μια νίκη που έγινε μέσα από σκληρή δουλειά, αγωνιστική πειθαρχία, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές και από τον άξονα με παίκτες που είχαν διάθεση. Αυτά τα κρατάμε και συνεχίζουμε. Τα στατιστικά αφορούν το μετά, δεν ξέρω αν η ομάδα γράφει ιστορία, θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου , παίζοντας σοβαρά μπορούνε να κάνουνε πάρα πολλά πράγματα, έχουν τραβήξει τα φώτα επάνω τους και συνεχίζουμε. Τώρα πρέπει να δείξουν πως μπορούν να διαχειριστούν σωστά στην φόρμα τους. Ένα σημαντικό κομμάτι σε ομάδες που κάνουνε πρωταθλητισμό και θα κάνουνε πρωταθλητισμό, τα Τρίκαλα είναι σε ένα τέτοιο μονοπάτι.. Δεν υπάρχει απογοήτευση , δεν υπάρχει χάσιμο στόχου, δεν υπάρχει αναφορά στο παρελθόν μόνο να ατενίζεις το μέλλον και να σχεδιάζεις και να ξέρεις ότι αν πιστεύεις στην δουλειά σου, πιστεύεις στους παίκτες στον εαυτό σου μπορείς να πετύχεις πράγματα. Καλή συνέχεια και στην ομάδα του Αιγινιακού , πέρασα εκεί καλά, έζησα καλές στιγμές πέρυσι και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής.

dsc_0177
Βλάχος: Δε νομίζω ότι αντέχει σε κριτική το παιχνίδι. Τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων. Είχα την αίσθηση πως ο Απόλλων είναι η καλύτερη ομάδα αλλά το τελευταίο διάστημα η ομάδα των Τρικάλων είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Απόλλων τώρα γιατί δεν είναι ψηλά βαθμολογικά δεν θα το κρίνω εγώ. Το ρόστερ των Τρικάλων είναι πιο κοντά στην Α΄Εθνική. Ευτυχώς για εμάς τα αποτελέσματα ήταν προς την θετική κατεύθυνση καθώς μετά το πρώτο ημίχρονο, είχαμε το μυαλό μας και στα άλλα γήπεδα. Η αγωνιστική για εμάς ήταν ως μη γενόμενη. Έχουμε 5 παιχνίδια που θα κρίνουν τα πάντα. Σήμερα κάναμε μια διαχείριση λόγω και των καρτών που είμαστε στο όριο και ήταν λάθος δικό μου, τα παιδιά παίξανε αλλά δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων αυτό που είδα είναι κρίμα για την ομάδα των Τρικάλων που θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά.
Μουκίδης: Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα με ένα καλό αντίπαλο. Τα παιδιά έχουνε ψυχολογία απο το σερί εμάς μας απογοητεύει αυτό το σκορ. Μετά το πρώτο γκολ η ομάδα μου αποσυντονίστηκε, φάγαμε γρήγορα τα 4 γκολ και στο 2ο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε δυνάμεις καθ΄’ως έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην πορεία. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε συγχαρητήρια στον ατνίπαλο που έπαιξε καλύτερα όλα τα διαστήματα από εμάς.