Αμανατίδης: Ενωμένοι μέχρι το τέλος

| 15.04.2017

Την υποχρέωση να παραμείνουν ενωμένοι και σοβαροί μέχρι το τέλος, τόνισε σε δηλώσεις του ο Περικλής Αμανατίδης
Τα Τρίκαλα μετράνε 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την προ δεκαετίας επίδοση τους (για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής), κάτι που σαφέστατα ικανοποιεί τον τεχνικό της ομάδας, Περικλή Αμανατίδη.
Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε στην ιστοσελίδα «goaltrikala.gr» και αναφέρθηκε, τόσο στην πρόσφατη επικράτηση της ομάδας του, επί της Καρδίτσας, όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους των Τρικάλων.
Αναλυτικά ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε:
Για το ματς στην Καρδίτσα:
«Η ομάδα μας έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ήταν συγκεντρωμένη και καλή για αυτό και φάνηκε η εύκολη επικράτηση μας. Μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και ήθελε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να μείνεις συγκεντρωμένος. Οι παίκτες μου το κατάφεραν και συνεχίζουμε».
Για την συνέχεια :
«Όλες οι ομάδες αυτή τη στιγμή πλησιάζουν στο τέλος και έχουν σταθεροποιήσει την απόδοση τους. Μένουν όμως μεγάλα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που προηγούνται στην βαθμολογία. Η έκβαση αυτών των παιχνιδιών θα κρίνει και την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.
Εμείς λοιπόν αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, δούμε όλα τα παιχνίδια ένα-ένα με δεδομένο φυσικά ότι έχουμε παίξει με 3 από τους 4 αντιπάλους που προηγούνται και παρουσιαστούμε σοβαροί στα υπόλοιπα ματς που έχουμε, τότε η ομάδα μας θα κατακτήσει την καλύτερη δυνατή θέση που μπορεί.
Δεν εξαρτάται από τα πόδια μας, από τα πόδια μας εξαρτάται η σοβαρή πορεία της ομάδας και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Έχουμε την αμέριστη βοήθεια του Χρήστου Γιαλιά, έχουμε ξανα χτίσει την εμπιστοσύνη με τον κόσμο μας και όλοι μαζί θα πορευτούμε τις τελευταίες 8 αγωνιστικές. Εύχομαι εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος καλό Πάσχα και υγεία σε όλο τον κόσμο».